Equal But Not Identical
Proje Sahibi:
Projeye Başlama Tarihi: 23.11.2007 – 01.12.2007
Proje Yetkilisi: Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi
İletişim: 0224 4523200

Bulgaristan’ın Haskova şehrinde Bulgar gençlik organizasyonu olan ‘National Student Association 'Paisii Hilendarski' tarafından, 23 Kasım – 1 Aralık 2007 tarihleri arasında düzenlenen ‘Equal but not identical’ isimli projeye katıldık. 4 ortaklı gerçekleşen projenin diğer ortakları; Slovenya ve Polonya’dan katılan gençlik grupları idi. Toplam 4 ülkeden 30 gencin katılımıyla gerçekleşen projede, kültürlerarası öğrenme hedefli bir çok atölye çalışması ve çeşitli oyunlar ile ülke gençlerinin birbirlerinin kültürleri hakkında daha çok bilgiye sahip olmaları sağlanmıştır.

Nilüfer Yerel Gündem 21 Gençlik Çalışma Grubu projeye, Ali Cenk Algün, Mehmet Tepeci, Asiye Şağban, Harun Armağan, Ayşe Kaptanoğlu, Gökay Akbulut, Emine Çot ve Meliha Kocaman'dan oluşan bir ekiple katıldı. Proje sonunda, diğer ülkelerden arkadaşlarımız Türk kültürü hakkında, bizler de diğer ülke kültürleri hakkında bilinmeyen bir çok şeyi öğrenmiş olduk. 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…