Kadınlardan Bozbey'e ziyaret
16.10.2018
14:00

Kadınların, yaşamın her anında var olmaları için çalışmalar yürüten Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış, Yürütme Kurulu Üyeleri, grup kolaylaştırıcısı Fatma Nur Kır ile Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan yer aldı.

Kadınların özgür bireyler olmaları konusunda gönüllülerle birlikte yıl boyunca yaptıkları çalışmaları aktaran Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Cevriye Coşkun Kayış, bu kapsamda eğitim, atölye ve sergiler düzenlediklerini söyledi. Kayış, 'Gönüllülerimizle birlikte Nilüfer’in kırsal ve merkez mahallelerinde bulunan bütün kadınlarına ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Kadınlara yönelik projeler üreterek yaşama geçiriyoruz. Onlara her konuda destek oluyoruz. Katılımcı sayımız her geçen gün artıyor.' dedi. Duyarlılıklarından ve çalışmalarından dolayı Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, kadınların yaşamın her alanında var olmaları ve sadece tüketimde değil, üretimde de aktif olmaları gerektiğine dikkat çekti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…