Ödüllü film Nilüfer'de
18.12.2018
19:30

Ödüllü film 'Taksim Hold'em' Nilüfer’de

Dünya prömiyerini Tokyo Uluslararası Film Festivali'nde yapan, ilk olarak geçtiğimiz aylarda 37. İstanbul Film Festivali'nde gösterilen ve 6. Kayseri Uluslararası Film Festivali'nde en iyi film, en iyi senaryo, en iyi kadın oyuncu ve Siyad ödüllerini kazanan Taksim Hold'em filmi, Bursa'da sinemaseverlerle buluştu.

Nilüfer Kent Konseyi ve Aykırı Sinema Derneği ortaklığında Konak Kültürevi'nde gerçekleşen film gösterimine çok sayıda sinemasever katıldı. Film gösteriminin ardından filmin yönetmeni ve yapımcısı ile söyleşi gerçekleşti. Yönetmen Michael Önder ve Yapımcı Jozef Amado'nun katılımıyla gerçekleşen söyleşide izleyiciler, filmle ilgili görüşlerini belirtirken merak ettiklerini de sorma imkanı buldular. Film gösterimi ve söyleşinin ardından Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, değerli katılımlarından dolayı Michael Önder ve Jozef Amado’ya teşekkür etti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…