NKK Genel Kurulu
26.04.2014
00:00

Kentlilik bilincinin yaygınlaşması ve demokrasi kültürünün benimsenmesi için, Nilüfer Belediyesi çatısı altında çalışmalarını sürdüren Nilüfer Kent Konseyi’nin, 11. Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Şazi Çavuşoğlu Başkan seçildi. Demokratik katılımın yaygınlaşması, kentlilik bilincinin geliştirilmesi ve çok ortaklı yönetim anlayışını sağlamak amacıyla kurulan Nilüfer Kent Konseyi’nin 11’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in katılımıyla gerçekleşti. Nazım Hikmet Kültürevi’nde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Nilüfer Kent Konseyi’nin başkan ve yürütme kurulu üyeleri seçildi.

Nilüfer Kent Konseyi Başkanlığı için tek aday olarak seçime giren Şazi Çavuşoğlu başkan seçilirken, yapılan oylamada yürütme kuruluna TMMOB Temsilcisi Gül Sayan Atanur, Sendika Temsilcisi Güney Özkılınç, Muhtar Temsilcisi Erol Yılmazer, Sivil Toplum Kurumu Temsilcisi Bilgen Özkan ve Ali Şık, Üye olarak da Nergis Şişek ve Dilek Tez seçildi.

Atlıhan Öge, 1986 yılında meydana gelen ve 20’inci yüzyılın ilk büyük nükleer kazası olarak tarihe geçen Çernobil Nükleer Santrali’nde gerçekleşen kazanın yıl dönümünü kısa film gösterimiyle anarak, Türkiye’de nükleer santrallerin önüne geçilmesi gerektiğini belirtti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…