Kadın Çemberi atölyesini gerçekleştirdik
12.05.2021
13:37
Nilüfer Kent Konseyi Kız Kardeşlik Köprüsü Kadın Dayanışma Ağı kapsamında İnci Dönüşüm Derneği ile birlikte `Kadın Çemberi` atölyesi gerçekleştirdik.

30 kadının katılımı ile gerçekleşen atölye, İnci Dönüşüm Derneği`nden Sevda Baysal ve Gülender Adıgüzel yürütücülüğünde yapıldı.

Kadın olmak bizim için ne demek ve kadınlığımızı nasıl yaşıyoruz ile başladık çembere. Hayatımızın hangi alanlarında kendimizi kurban olarak görüyoruz, aciz ve çaresiz hissediyoruz ve bu duygularla nasıl kalıyoruz ile devam etti muhabbetimiz. Hayatın her alanında kendi kendimize yetmenin bizim için önemi ve yardım ihtiyacını dile getirmenin kıymetini paylaştık. Kadın kadının kurdudur gibi yargıların bizde ne çağırdığını, bu yargılardan kendi zihnimizde ve kolektif bilincimizde, kurtulma yollarımızı önererek ve kadın kadının yurdudur diyerek çemberi kapattık.

Tüm katılımcılara ve atölyeyi gerçekleştiren İnci dönüşüm Derneği`ne değerli katkıları için çok teşekkür ederiz. Kız Kardeşlik Köprüsü Kadın Dayanışma Ağı olarak önümüzdeki zamanlarda gerçekleştireceğimiz tüm etkinlikler için bizi takipte kalınız.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…