İsmail Hakkı Tonguç`u andık
25.06.2021
11:16

Köy Enstitüleri`nin mimarı İsmail Hakkı Tonguç`u vefatının 61. Yılında Üç Fidan Parkı`nda andık. Nilüfer Kent Konseyi, Bursa İli Eğitim Hizmetlerine Yardım ve Eğitimi Geliştirme Derneği, Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası, Bursa Yazın ve Sanat Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği, Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği Bursa Şubesi, 29 Ekim Kadınları Derneği, Tüm Öğrenci Velileri Dayanışma Derneği, Öğrenci Veli Derneği ile Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası`nın ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlik, açılış konuşmalarıyla başladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş ve çok sayıda kişinin katıldığı anma, YKKED Bursa Şubesi Mandolin Topluluğunun dinletisi ile devam etti. Ardından Eğitimci Yazar ve Nilüfer Kent Konseyi eski başkanı Fehmi Enginalp ile gençler İsmail Hakkı Tonguç ile ilgili fikir aktarımında bulundu. Etkinlik müzik dinletisi ile son buldu. 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…