Anneler Günü Kutlaması
12.05.2014
00:00

Nilüfer Belediyesi Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Yaşlılar Komisyonu tarafından, Ata Çarşı’da bulunan Kadınca Lokali’nde Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi. Ataevler’deki 65 yaş üstü annelerin davet edildiği etkinliğe Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Emel Helvacı, Meclis Üyeleri Aysel Okumuş, Pelin Sevgi, Berna Hacer Bilici, Kent Konseyi yetkilileri ve çok sayıda anne katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Emel Helvacı yaptığı konuşmada, tüm annelerin bu özel gününü kutladı. Meclis Üyesi Aysel Okumuş da tüm annelere olan saygı ve sevgisini dile getirdi. Etkinlikte, halk oyunu gösterisi sunuldu, şarkılar ve türküler ile annelere mutlu bir gün yaşatıldı. Kadın Meclisi Üyesi Güler Çatalağaç’ın uduyla birlikte söylediği şarkılar da güne renk kattı.

Etkinlikte yılın anneleri de seçildi. 82 yaşındaki Mesude Ardalı, Ruhiye Tefe ve Zekiye Gürsoy Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yılın anneleri olarak belirlendi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…