Demokratik Katılım Ödülü Nilüfer'in
02.12.2014
12:00
Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi'nin, 25. Kuruluş Yıl Dönümü'nde düzenlediği ödül gecesinde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e Demokratik Katılım Özel Ödülü verildi. 

Nilüfer Kent Konseyi çatısı altında, halkın yönetime ve karar süreçlerine doğrudan katılımını sağlayan Mahalle Komiteleri, demokrasi uygulamasıyla Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından ‘Demokratik Katılım’ ödülüne layık görüldü. 2 Aralık 2014 Salı günü BAOB Yerleşkesi’nde yapılan ödül töreninde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Kent Konseyi adına Demokratik Katılım ödülünü aldı. Oluşum ve yenilenme sürecinde çalışan Nilüfer Kent Konseyi çalışanlarını da unutmayan Bozbey, 'bu ödülü demokrasi, katılımcılık, özgürlük, sosyal belediyecilik ve eşitlik adına başta Nilüferliler olmak üzere, tüm demokrasi sevdalıları ve çalışma arkadaşlarımla paylaşıyorum' dedi. 
Mahalle Komiteleri 2009 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalarına, yeni dönemde 64 mahalle komitesiyle devam ediyor.

Gecede ayrıca, Gazeteci Yazar Soner Yalçın’a 25. Yıl Basın Özgürlüğü Özel Ödülü, Mümin Ceyhan Kütüphanesi’ne Kent Kültürüne Hizmet Ödülü, Lodoshaber editörü Hakan Göçmez’e Genç Kalemler Ödülü, Sarphan Uzunoğlu’na Özel Akademik Ödülü, Sanatçı Eser Yenenler’e Bursa’nın Tanıtımına Katkı Ödülü verildi. Bursagücü Ampute Spor Kulübü de ödüle değer görülürken, hayırsever işadamı merhum Osman Köseoğlu adına da kızı Dilek Kösoğlu Eğitime Katkı Ödülü’nü aldı. ÇGD Bursa Şubesi bu yıl ayrıca 25. Yıl Çevre Özel Ödülü başlığı altında DOSAB Yönetimi ve İnegazi Çimento Fabrikası’na “Kara Ödül” verdi.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…