Esentepe Mahalle Komitesi Toplantısı
20.06.2014
19:00

20 Haziran 2014 Cuma günü Yavuz Sultan Selim Camii Çay Bahçesinde yapılan toplantıda 1941 Ada 2 Parsel’de yer alan Pazar alanı yerine Plan ve Proje Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu park projesi konuşuldu. Peyzaj Mimarı Gamze Şahin proje hakkında detaylı olarak bilgi verdikten sonra Esentepe Muhtarı Hacı Özkan bey “Proje aynen uygulansın ama mevcut Pazar alanı parkın altına alınsın. Parkın altına yarısına otopark yarısına Pazar alanı gelecek şekilde olursa yapılan projenin uygulanmasını istiyoruz” dedi.

Peyzaj Mimarı Gamze Şahin bu şekilde olmasını halinde Stratejik Plan’da yer almadığı için bu yıl içerisinde olamayacağını belirtti. Bunun üzerine Osman Gürçay 12 yıldır burada yaşadığını ve Mahalle Komitesi temsilcisi olduğunu belirterek karar defterinde 15. Karar olarak almış oldukları Pazar alanının yarıya indirilip bir tarafın otopark olarak kullanılmasını ve şu anki mevcut taksi durağı ve tuvaletin kaldırılarak modern taksi durağı yapılması kararını aldıklarını ve bu alanın böyle olmasını istediklerini önerdi. Osman beyin kararı oy birliği ile kabul edildi.

Plan ve Proje Müdürlüğü Mahalle Komitesi’nin istediği şekilde bir proje hazırlayacaklarını belirterek toplantıyı sonlandırdı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…