Ankara katliamı protestosu
13.10.2015
18:00

Ankara katliamı protestosu...

Ankara’da Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’nde meydana gelen patlama sonrası Bursa sokakları 'katiller hesap verecek, halk kazanacak' sloganlarıyla bir araya gelenlerle doldu.

Nilüfer Kent Konseyi Genel Kurulu'nun bileşenlerinden DİSK, KESK, TMMOB, TTB ve bir çok sivil toplum kuruluşundan insanın yaralandığı ve hayatını kaybettiği patlama, Bursa Emek ve Demokrasi Güçlerini bir araya getirdi. Bileşenimiz olan ve iki günlük grev kararı alan DİSK, KESK, TMMOB ve TTB'nin de içinde yer aldığı Emek ve Demokrasi Güçleri olarak, Ankara'da yaşanan katliamı protesto etmek için bugün Setbaşı'ndan Heykel'e yürüyüş düzenleyerek bir basın açıklaması gerçekleştirdik. Grup adına basın açıklamasını okuyan Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Cihat Uygur, ''Kaybettiğimiz dostlara sözümüzdür. Barışı ellerimizle getireceğiz. Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Gürcüsü... tüm halkımızla getireceğiz barışı.'' dedi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…