Nilüfer'de ihtiyaç haritası
05.12.2015
11:00

Farklı konulardaki ihtiyaçların, ihtiyaç sahipleri ile ihtiyacı karşılamak isteyen kişi ve kurumları buluşturan İhtiyaç Haritası Proje Ekibi Nilüfer'deydi.

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde gönüllülerimizle bir aradaydık. Nilüfer Kent Konseyi gönüllüleri, Mahalle Komiteleri Nilüfer Kent Konseyi temsilcileri, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Nilüfer Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Berhan Soner ve muhtarlarımızın katıldığı 'İhtiyaç Haritası' bilgilendirme toplantısını Nilüfer Kent Konseyi'nde gerçekleştirdik. İhtiyaç Haritası Proje yürütücüleri Ali Ercan Özgür ve Nedim Yılmaz'ın proje detaylarını aktardığı toplantıda proje uygulaması, detayları ve Nilüfer'de nasıl uygulanabileceği konuşuldu. Eğitim sonunda Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner eğitmenlere hediye çantası takdim ederek teşekkür ettiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…