Filozof Çocukla Düşünme Atölyesi
19.12.2015
14:00

Filozof çocuklar Nilüfer Kent Konseyi'nde buluştu

Düşünmeyi ve soru sormayı seven çocuklarla birlikte Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin organize ettiği 'Filozof Çocukla Düşünme Atölyesi'nde bir araya geldik.

Çocuk Meclisi üyelerinin yanı sıra birçok çocuğun da katıldığı etkinlikte 'Filozof Çocuk' sersinin yazarı dünyaca ünlü Fransız Filozof Yazar Oscar Brenifier'den eğitim alan Tiyatro Sanatçısı Arzu Suriçi ile bir araya gelen çocuklar, seriden 'Büyümek Zorunda mıyım?' adlı kitap hakkında konuştular. Neden varım? Sevgi nedir? Özgürlük ne işe yarar? Sanat nedir? Hayal gücü ne işe yarar? Hepimiz eşit miyiz? gibi soruları cevaplayan çocuklara Çocuk Meclisi tarafından 'Filozof Çocuk' serisi hediye edildi.

Son derece keyifli geçen etkinliğin sonunda Çocuk Meclisi Başkanı Karya Smyrna Kaymaz ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu Tiyatro Sanatçısı Arzu Suriçi'ne çiçek ve plaket takdim ederek teşekkür ettiler.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…