Nilüfer Ankara'da
11.05.2016
12:00

Nilüfer Kent Konseyi, Nilüfer Mahalle Komiteleri ve Nilüfer Belediyesi çalışmalarını Türkiye Belediyeler Birliği’ne anlatmak üzere Ankara’daydık.

Nilüfer Kent Konseyi'nin çalışmalarını ve projelerini, Mahalle Komiteleri işleyiş süreçlerini ve Nilüfer Belediyesi stratejik planlama, uygulama ve izleme süreçlerini anlatmak üzere Türkiye Belediyeler Birliği'ndeydik. Toplantıya Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Genel Sekreter Elvan Atay, Nilüfer Mahalle Komiteleri Koordinatörü Şazi Çavuşoğlu ve Ofis Sorumlusu Musa İpekten, Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Derya Özgök ve Nilüfer Belediyesi Kadın ve Çocuk Birimi Sorumlusu Gülbiz Alkan katıldı. TUSELOG Katılım Bileşeni faaliyetleri kapsamında Türkiye Belediyeler Birliği tarafından oluşturulan Yerel Katılım Çalışma Grubu ve Gender Çalışma Grubu'nda, katılımcı planlama süreci ve araçları, stratejik planlamada katılım, mahalle düzeyinde planlama ve kent konseyleri konusunda bilgiler verildi. Toplantı boyunca Nilüfer Kent Konseyi’nin çalışmaları, Mahalle Komiteleri’nin nasıl ve kimlerden oluştuğu, sistemin nasıl çalıştığı ve Nilüfer Belediyesi faaliyetleri ile ilgili olarak katılımcılar bilgilendirildi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…