Tophane’den Mudanya’ya
25.09.2016
09:00

Nilüfer Kent Konseyi Bisikletçileri, Tophane Rotary Kulübü, Nilüfer Belediyesi ve Mudanya Belediyesi’nin organize ettiği ‘Tophane’den Mudanya’ya Bisiklet Turu’ gerçekleşti.

Yüzlerce bisiklet sever “8. Geleneksel Tophane’den Mudanya’ya Bisiklet Turu” etkinliğinde buluştu. Her yıl yüzlerce kişinin katıldığı bisiklet turunun bu yılki teması ‘Dostluk ve Barış’ oldu. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Tophane Rotary Kulubü Başkanı Alper Deniz’in açılış konuşmalarıyla başlayan etkinliğe çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Bisiklet turuna katılanlar Tophane’den yola çıkarak FSM Bulvarı üzerinden Mudanya’ya doğru pedal çevirdiler. Tandem (iki kişilik) bisikletlerle görme engelli bisiklet severlerin de tura katıldığı ve yüzlerce bisiklet severin bir araya geldiği etkinlik Mudanya Mütareke Binası önünde son buldu. Yapılan ikramın ardından gerçekleştirilen çekilişle katılımcılara hediyeler dağıtıldı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…