Çocuk Sokağı'na çocuk başkan
14.12.2016
11:00

Çocuk Sokağı projesinin mimarları olan 6 yaş grubundaki çocuklar, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi edinen çocuklar, Nilüfer Barış Meclisi’nde Çocuk Sokağı Projesi’nin başkanını seçtiler.

Yaşayan bir sokak oluşturmak ve çocukların sokak oyunlarını oynamalarını sağlamak amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projenin tasarımını Oyun Engel Tanımaz Parkı’nda olduğu gibi yine çocuklar yapacak. Bu kapsamda meslek tanımlarını öğrenen çocuklar, Nilüfer Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Çocuklar daha sonra Nilüfer Belediyesi’nin Çocuk Sokağı projesi başkanını seçmek için Nilüfer Barış Meclisi’nde toplandı. Seçimde, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan ve Bukle Erman, Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi Kolaylaştırıcısı Özlem Polat ve Nilüfer Mahalle Komiteleri Koordinatörü Şazi Çavuşoğlu da yer aldı. Yapılan oylama sonucunda en fazla oyu alan Defne Pera Karakaş, Nilüfer Belediyesi Çocuk Sokağı Projesi Başkanı seçildi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…