Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı
12.02.2017
12:00

Mysia Yolları Alternatif Turizm Destinasyonları Alanı’nın daha geniş kitleler tarafından tanınması amacıyla Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı' 10 ilden 90 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşti.

Bisiklet tutkunlarını bir araya getiren çok sayıda grup ve dernekle birlikte organize edilen Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı, saha ziyaretleriyle başladı. Mysia Yolları Bisiklet Çalıştayı kapsamında katılımcılar Misi, Dağyenice, Atlas, İnegazi, Üçpınar, Unçukuru ve Gölyazı Mahallesi’ni ziyaret ettiler. Çalıştayın ikinci gününde katılımcılar, Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde düzenlenen toplantıda Mysia Yolları ile ilgili görüşlerini paylaştılar.

Nilüfer Kent Konseyi Bisikletlileri Kolaylaştırıcısı Burak Öztürk de çalıştaya katılarak 'Sürdürülebilir Kentler, Sürdürülebilir Ulaşım ve Bisiklet' konulu bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda, sürdürülebilir ulaşımda bisikletin rolü hakkında bilgiler veren Öztürk, Nilüfer Kent Konseyi ve BUBİDOSD ortaklığında hayata geçirilen Bisiklet Akademisi ile ilgili de katılımcıları bilgilendirdi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…