GençBank Nilüfer'de
30.10.2017
13:00

Toplum Gönüllüleri Vakfı''nın Nilüfer''de, Nilüfer Gençlik Meclisi ile birlikte yürüttüğü gençlik hibe projesi olan GençBank projesi protokolü Nilüfer Kent Konseyi''nde imzalandı.

Gençlik Meclisi ve GençBank arasında düzenlenen protokolü Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ve GençBank Proje Koordinatörü Hasan Altunok imzaladı. Proje ile 15-25 yaş arası gençlerin yerellerinde (mahalle/ilçe/köy) gördüğü aksaklıkları geliştirebilmeleri, çevrelerini daha yaşanabilir hale getirebilmeleri ve sonraki nesillere daha güzel bir dünya bırakabilmeleri hedefleniyor.

İmzalanan protokol kapsamında, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da, Türkiye''nin en genç başkan yardımcısı olarak GençBank Projesi''ne destek olmak için12 Kasım''da İstanbul''da gerçekleşecek Adım Adım İstanbul Koşusu''na katılacak. Sosyal sorumluluk projelerine maddi kaynak ve tanıtım desteği sağlayan yardımseverlik koşusuna katılacak Işıkyıldız, hem Nilüferli gençlerin proje fikirlerinin desteklenmesi için bağış toplayacak hem de STK''ların desteklenmesi için farkındalık yaratmış olacak.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…