NKK Tiyatro Grubu sahnede
24.03.2014
20:00

Nilüfer Tiyatro Festivali kapsamında Nilüfer Kent Konseyi Tiyatro Grubu'nun “Haydi Karına Koş” isimli oyunu 24 Mart 2014 tarihinde Konak Kültürevi'nde oynandı. Ray Cooney’in yazdığı ve yönetmenliğini Seçkin Kaymaz’ın yaptığı oyunda, 1970'li yılların sonunda Londralı taksi şoförü John Smith, 3 ay arayla iki ayrı belediyeye ait kilisede iki kez evleniyor. Birbirinden habersiz iki eşi Mary ve Barbara ile de ayrı iki evde ayrı hayatlar sürüyor. Tüm hayatını bir defterde saat saat programlayıp herkese vakit ayırabiliyor.

Taa ki bir gün ufak bir kaza geçirip hastaneye yatması gerekene kadar. Hastanede yatınca her iki evine de geç kalan John, iki eşi tarafından da merak ediliyor. Her ikisi de karakolu arayıp yardım isteyince ortalık karışıyor.

Seyircilerden tam not alan oyun Nisan ayında tekrar izleyici ile buluşacak. Oyunun sonunda Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Şazi Çavuşoğlu, Yönetmen Seçkin Kaymaz’a çiçek verip çalışmalarından dolayı kendisine ve oyunculara çok teşekkür etti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…