Emeklilerden Diyarbakı'a kitap
15.05.2017
13:00

Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Çalışma Grubu, yaklaşık 5 bin kitabı Diyarbakır Hani Belediyesi Halk Kütüphanesi ve Görükle Akşemsettin İlkokulu’na armağan etti.

Nilüfer Kent Konseyi Emekliler Çalışma Grubu Kitap Dağıtım Atölyesi'nde bulunan yaklaşık 5 bin kitabı ihtiyacı olan bölgelere gönderdi. Toplanan kitaplardan 4 bin 150 tanesi Diyarbakır Hani Belediyesi Halk Kütüphanesi’ne, 600 tanesi de Görükle Akşemsettin İlkokulu’na hediye edildi. Kitap Dağıtım Atölyesi’ni Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Lütfü Günenç ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp de ziyaret etti. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, atölye ve grup üyelerinin anlamlı çalışmalara imza attıklarını kaydederek, “Böyle kapsamlı bir çalışmanın örneği az görülür. Grubumuz bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanına toplamda 20 bin 600 kitap dağıttı. Böylesine anlamlı çalışmaların her zaman devam etmesini diliyoruz” diye konuştu.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…