MAHALLE HAKKINDA

Özlüce Mahallesi bölünmesiyle, güneyde Uğur Mumcu Bulvarı, doğuda Lavanta Sokak, kuzeyde Egemenlik Caddesi, batıda Batıkent ile Egemenlik Caddesi arasında kalan alanda oluşan mahallenin ismi 19 Mayıs Mahallesi oldu.

Bölgeye arsa tahsisi Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen huzurevi, Altınmakas ailesi tarafından yaptırılacak ve adı “Özlüce İnci-Taner Altınmakas Huzurevi” olacak.

5 bin 540 metrekare toplam inşaat alanına sahip projede yemekhane, idari bölümler, revir ve doktor odası, hobi alanları, 34 adet çift kişilik, 8 adet dört kişilik, 12 adet tek kişilik oda, sığınak ve otopark bulunacak. Çevre düzenlemesini Nilüfer Belediyesi’nin yapacağı huzurevinin bahçesinde hobi alanları da oluşturularak kalan yaşlıların doğa içinde vakit geçirmeleri için ortam sunulacak. 18 ay içerisinde tamamlanması planlanan projenin şuanda kaba inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

Bölgede şu anda tenis kortları, görme engelliler okulu projeleri devam etmekte

Üstü kapalı Pazaryeri tamamlandı. 

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
19 Mayıs Mahalle Komitemizle yeni dönem ilk toplantımızı gerçekleştirdik.
19 Mayıs Mahalle Komitesi`nin talebiyle, bazı park alanlarının komite ve mahalle sakinleri tarafından ağaçlandırılmasına yönelik çalışmalarda birinci etap tamamlandı.
Park peyzaj projesi toplantısı
Baz istasyonunun teknik ve hukuki detayları
Mahalle Komitesi toplantısı
19 Mayıs Mahalle Komitesi bir arada
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…