MAHALLE HAKKINDA

700 metrekare mezarlık alanında parke çalışması yapılan Çatalağıl’da, muhtelif sokaklarda 120 metrekare parke tamiratı gerçekleştirdi. Ayrıca 72 ton asfalt yama çalışması ve 4 bin metrekare beton parke imalatı yapıldı.

Bölgeye bir adet halı saha yapılırken, caminin de dış cephe boyaması ve şadırvan imalatı gerçekleştirildi. Hizmet binası, kahvehane ve caminin boya işleri yine Nilüfer Belediyesi tarafından yapılırken kahve önü korkulukları yapıldı, düğün salonunun çatı olukları değişti ve imam evinin çatısı yenilendi.

Çocuk oyun alanı düzenlemesi ve oyun grubu montajı yapılan Çatalağıl’da köy kilisesinin de restore edilmesi planlanıyor.

Toprak analizi yapılan ve fidan dağıtımı yapılan Çatalaağıl’da ayrıca Tarım ve Hayvancılık Bürosu tarafından önümüzdeki süreçte Gezen Tavuk, (Etlik Tavuk ve köy yumurtası üretimi) Projesi uygulanacak. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında ise Çatalağıl’da gezici sinema gösterimleri yapıldı.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Çatalağıl Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…