MAHALLE HAKKINDA

Bin 200 nüfuslu İrfaniye’de Nilüfer Belediyesi tarafından geride kalan 5 yıllık dönemde 2 bin 628 metre asfalt kaplama, 110 ton asfalt yama, bin 230 metre tretuvar çalışması yapıldı. Bölge gençleri ve öğrencilerin yararlanması için halı saha yapılan mahalleye 1 adet de 1000 metrekare büyüklüğünde bir park kazandırıldı. Uygulama imar planı ve şuyulandırması yapılan mahallede ayrıca Muhtarlık Binası’nın tadilatı, boya işleri ve çatısı yapıldı ve üst kata kadınlar için Kur’an kursu derslikleri oluşturuldu. Okul binasının boya işleri yapıldı ve yıkılan mezarlık bahçe duvarları yenilenmeye başlandı.

Tarım ve Hayvancılık Bürosu tarafından da toprak analizi ve gübreleme çalışmaları yapıldı.

İlçe genelinde yürütülen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” ve “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projeleri İrfaniye’de de hayat bulurken, mahalle sakinleri Nilüfer kütüphaneleri tarafından düzenlenen yazar buluşmaları, gezici sinema gösterimleri, Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koro konserleriyle de kültür ve sanatla buluştu.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
İrfaniye Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…