Giymiyorsanız Giydirin Atölyesi
Proje Sahibi:
Projeye Başlama Tarihi: 10.04.2003
Proje Yetkilisi: Nilüfer Belediyesi
İletişim: 4441603

Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin en önemli ve yaygın projelerinden birisi olan, Atölyemiz 2003 Nisan ayında Ataevler Mahallesi Emek Caddesi Ata Çarşı Giriş Katı’nda oluşturulmuştur. Şu anda ise İhsaniye mah. İsmetiye cad. Şahin Sitesi A Blok 1. katta hizmet veren atölye duyurusunu tüm Nilüfer’de yapan atölyemiz, gerek ilçemizde ve gerekse Bursa kentinde yaşayan birçok hemşehrimiz tarafından beslenmektedir. 

GİYMİYORSANIZ GİYDİRİN KAMPANYASI’nda gönüllü arkadaşlarımız büyük bir özveriyle gelen giysileri yıkayıp, ütüleyip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar. Nilüferde yaşayan duyarlı vatandaşlarımızın değerlendirmek üzere bıraktıkları eşyaları gönüllü kadın arkadaşlarımız sadece Nilüferde yaşayan ihtiyaç sahiplerine değil yurdun her çeşitli bölgelerine; Kütahya ve Ağrıya, Doğu Beyazıt’tan Van’a Nilüferin bütün ilçe ve dağ köylerine bu gün itibariyle 38 bin adet giysi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmıştır. Bazen sponsor kargo firmaları bazen de duyarlı halkımızın çabalarıyla dağıtım yapılmıştır. Halen çalışan Atölye artık Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yürütülmektedir.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…