Nilüfer Bisiklet Şenliği - 2013
Tarih: 06/05/2013
Yer: Cumhuriyet Mahallesi

Bisiklet sporunu özendirmek ve Nilüfer’deki bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak  amacıyla her yıl düzenlenen Nilüfer Bisiklet Turu bu yıl da Nilüfer Spor Şenlikleri kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde yapıldı. Yeşil Pedal Bisiklet Derneği’nin de destek verdiği tura yaklaşık 100 sporcu katıldı.

Nilüfer’de her geçen yıl bisklet kullanıma olan ilginin artmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ”Bu yıl itibarıyla Nilüfer'deki  bisiklet yollarının toplam uzunluğu 80 km’ye ulaştı. Nilüferliler'in de en sağlıklı ve en  çevreci ulaşım aracı olan bisiklete gösterdiği ilgi bizi memnun ediyor.Yeni yatırımlar için bizi cesaretlendiriyor,” dedi.

Bozbey ayrıca, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek bir uygulama ile Altınşehir ve Ertuğrulkent‘de bisikletli polislerin göreve başlayacağını açıkladı. Yeşil Pedal Bisiklet Derneği Başkanı Yalçın Ataylar ise Nilüfer Belediyesi’nin bisiklet sporuna verdiği destekten dolayı teşekkür etti. ”Nilüferliler bisiklet kullanım alanları ve belediyenin düzenlediği etkinlikler nedeni ile bu konuda çok şanslı,”dedi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…