Yeni Döneme Merhaba
04.10.2018
18:00

Yeni sezona ‘Merhaba’ dedik.

Nilüfer Kent Konseyi bahçesinde düzenlediğimiz ‘Yeni Döneme Merhaba’ kokteyline, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çalışma grupları ve meclisler ile Mahalle Komiteleri gönüllüleri katıldı.

Etkinlik, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp’in açılış konuşmasıyla başladı. Enginalp, “Nilüfer Kent Konseyi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık ve dayanışmayı ön planda tutarak çalışmalar yürüten bir kurumdur. Nilüfer Kent Konseyi her şeyden önce bir özgürlük alanıdır. Bu yapının birer parçası olan siz gönüllülerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Etkinlikte Mustafa Bozbey de söz aldı. Bozbey, “Nilüfer Kent Konseyi çalışmaları birçok yerde övgülerle anlatılıyor. Kente dair duyarlılığı en üst düzeye taşımanın ürünüdür bu başarı. Daha çok yapacak işimiz var. Kent Konseyi sivil inisiyatifli bir kuruluştur. Kent Konseyi başkanları sivil olmalı ve halkı temsil etmelidir. Toplum ve kent adına tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Demokrasi kenti Nilüfer ‘de Mahalle Komiteleri’nin daha aktif çalışmalarıyla, kent konseyimizle birlikte demokrasiyi sokağımıza mahallemize yerleştirip ülkeye yayma arzusundayız. Demokrasi kenti Nilüfer’de daha yapacak çok işimiz var. Yeni dönemde başarılı çalışmalar diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından kokteyl de bir araya gelen davetliler sohbet ederek gecenin tadını çıkardı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…