Dünya Kız Çocukları Günü
06.10.2018
12:00

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Almanya’da gerçekleşen ''Dünya Kız Çocukları Günü 2018 - Çok Uluslu Gençlik Buluşması'' projesine katıldı.

11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü kapsamında gerçekleşen projeye; Türkiye, İspanya, Polonya, Filistin ve Almanya olmak üzere beş ülkeden kız çocukları katıldı. Program süresince; proje paydaşı ülkelerde ve dünyada kız çocuklarının hakları, sorunları ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği atölyeler, ayrıca Wendo, Yaratıcı İşler, Medya ve Fotoğrafçılık, Sirk ve Sanat ve Geleneksel Yemek atölyeleri yapıldı. 9 Ekim'de Wiesbaden Belediyesi'nin verdiği resepsiyona katılan ekibimiz, 11 Ekim günü de Frankfurt’ta düzenlenen ''Girls Day Frankfurt 2018'' etkinliğine katıldı. 6-14 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen projeye Nilüfer Kent Konseyi Geçlik Meclisi üyelerinin yanısıra Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay ve Suna Acar da katıldı.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…