Kadın Meclisi
14.01.2019
13:00

Kadın hakları çalışmaları yapan ve sosyal yaşamda kadınların daha çok yer alabilmesi için faaliyetler yürüten Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi 7. Seçimli Genel Kurulu, Uğur Mumcu Sahnesi'nde gerçekleşti. Genel kurul, Cevriye Coşkun Kayış’ın 2016-2018 faaliyet raporu sunumuyla başladı. Sunumun ardından Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay, Genel Sekreter Yardımcısı Elif Yuvayapan Soner ve Kadın Meclisi Kolaylaştırıcısı Fatma Nur Kır, geçmiş dönem yürütme kurulu üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Toplantı, divan kurulunun belirlenmesiyle devam etti. Divan kuruluna Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Nilgün Berk, Berna Hacer Bilici, Aysel Okumuş ve Kadın Meclisi gönüllüsü Fatma Yenice seçildi. Divan kurulunun belirlenmesinin ardından başkan adayı ve yürütme kurulu adaylarının kendilerini tanıtmalarıyla oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucu Nergiz Döner oy çokluğuyla Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olurken, yürütme kuruluna da Emel Berberoğlu, Nebahat Ulugül, Nilgün Yıldız, Gülistan Boz, Zarif Ulak ve Şükran Kılıç seçildi. Kadın Meclisi yürütme kuruluna yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…