Nilüfer Kent Konseyi 20. Olağan Genel Kurulumuzu yaptık
14.09.2021
13:23

Nilüfer Kent Konseyi 20. Olağan Genel Kurulu, Nilüfer Nikahevi Yakut Salon`da gerçekleşti. Olağan Genel Kurul`da Genel Sekreterimiz Emre Karagöz yeni logomuzu tanıtırken, ardından Divan Kurulu seçimine gidildi. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Neslihan Binbaş, Türkiye Kent Konseyleri Platformu Dönem Başkanı ve Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ile Nilüfer Gençlik Meclisi Eş Başkanı Pınar Vatansever, oybirliğiyle Divan Kurulu`na seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın ardından Neslihan Binbaş, İsmail Kumru ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra Argüden İletişim Akademisi`nden Dr. İnan İzci`nin, ``Dayanıklı ve Dayanışmacı Kentler için Yeni Nesil Sivil Katılım`` başlıklı söyleşisine geçildi.

(Konuşmaları ve söyleşiyi izlemek için: https://bit.ly/3C9s9ex)

20. Olağan Genel Kurulumuz, Çalışma Yönergemizdeki değişikliklerin oylanmasıyla son buldu.

Katılım gösteren tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz. 23 Ekim`de gerçekleştireceğimiz 21. Olağan Seçimli Genel Kurulumuzda görüşmek üzere.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…