20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü`nde hem eğlendik hem de bilgilendik
20.11.2021
19:54

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü`nde mükemmel bir gün yaşadık. Karaman Dernekler Yerleşkesi`ndeki gerçekleşen etkinlik açılış konuşmalarıyla başladı. Çocuk Meclisi Başkanımız Eda Türkmen`in ardından 2440. Bölge Temsilcisi Melis Uzşen Bergel ve Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem konuşma yaptı. ( Açılış konuşmalarını izlemek için: https://bit.ly/3xdMZIn )

Konuşmaların ardından Çizgilerle Haklarım Animasyon Filmi izlendi. Serbest Kürsü bölümümüzde ise çocuklar değişen dünya şartlarında büyümenin, iklim krizinin yaşandığı, pandeminin olduğu ve dijitalleşen dünyada çocuk olmanın onlara nasıl hissettirdiğini ifade etti. Serbest Kürsünün ardından atölye ve oyunlara geçildi. Çocuğum Haklıyım Drama, Haklarımı Öğreniyorum, Bez Çantamı Tasarlıyorum ve Kitap Ayracı Atölyesi ile eğitici, Söz Küçüğün Kutu, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi Kart Oyunu ile keyifli anlar yaşandı. Katılan tüm çocuklara ve emek veren herkese teşekkür ederiz. 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…