OETP jüri karşısında
03.05.2014
00:00

Nilüfer Kent Konseyi yürütücülüğünde Nilüfer Belediyesi, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bursa Orhan Gazi Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilciliği ve ÇEK 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Okulu işbirliğiyle gerçekleştirilen proje de çocuklar kendi oyun alanlarını tasarlıyor.

Engelli ve engeli olmayan çocukların bir arada eğitim alarak oyun oynayacakları park ve oyun aletlerinin tasarımının yapıldığı ve Nilüfer Belediyesi tarafından uygulamasının yapılacağı proje de çocuklar jüriye sunumlarını yaptılar.

Proje paydaşlarının temsilcileri ve Olay Gazetesi yazarlarından Ahmet Emin Yılmaz’ında yer aldığı jüriye sunum yapan çocuklar tasarımları ile jüriyi etkilediler. Jürinin görüş ve önerileri doğrultusunda final sunumunu hazırlamaya başladılar.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…