Ataevler Mahalle Komitesi Toplantısı
28.05.2014
19:30

28 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 19:30’da Saklıkent kafede Ataevler Mahalle Komitesi’nin organize ettiği Umut sitesi, Karanfil sitesi ve Emniyet sitesinin arasında kalan otopark alanının park ve spor alanına dönüştürülüp dönüştürülmemesi kararının alınacağı bir mahalle toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının başında Nilüfer Kent Konseyi Mahalle Komiteleri sorumlusu İkbal Polat gündemle ilgili kısa bilgi verdi. Ardından Nilüfer Kent Konseyi Başkan Şazi Çavuşoğlu Nilüfer Kent Konseyi ve Mahalle Komiteleri’nin önemi hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Nilüfer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden peyzaj mimarı Eylem hanım 2014 yılının Nilüfer’de park yılı olduğunu belirterek süreçlerle ilgili bilgilendirmesini yaptı.

Umut sitesi yöneticisi Ali Rıza Yıldırım “Otopark kararı alınmadan önce keşke bize sorulsaydı” dedi ve otopark alanın çocukların ve gençlerin kullanması için futbol, basketbol ve voleybol alanlarına ihtiyaçlarının olduğunu ve bu toplantıya yaşlılardan çok gençleri ve çocukları getirdiğini belirtti. 

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…