Kadın Meclisi'ne yeni başkan
03.02.2015
13:21

Kadınların sosyal yaşamda daha çok yer alabilmesi ve kadın haklarının savunulması için çalışmalar yürüten Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Seçimli 5. Olağan Genel Kurulu, 3 Şubat 2015 Salı günü Konak Kültürevi’nde gerçekleşti. İki dönemdir Emel Helvacı’nın yürüttüğü ve bir çok başarılı projeye imza atılan Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı’na, yapılan seçimli genel kurulla Nebahat Ulugül seçildi.

Nilüfer Kent Konseyi Genel Sekreteri Elvan Atay’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Emel Helvacı’nın 2013-2014 faaliyet raporu sunumuyla devam etti. Eski yönetime teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından, adayların belirlenmesiyle seçime geçilerek yürütme kurulu belirlendi. Tek aday olan Nebahat Ulugül oybirliğiyle Nilüfer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçildi. Yürütme Kuruluna ise Gönül Temelli, Gülser Çelik, Hikmet Ay ve Şükran Kılıç seçilirken yedek üyeliğe de Sevim Ün ve Miyase Hayat seçildiler. Kadın Meclisi yürütme kuruluna yeni dönemde başarılar diliyoruz.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…