Yeniden yapılanma kampındaydık
06.02.2015
14:07

Nilüfer Kent Konseyi ve Mahalle Komiteleri yeniden yapılanma kampındaydık

Demokrasi kenti Nilüfer’de, 2009’dan bu yana yerinden yönetime katılımı sağlamak amacıyla mahalleliyle çalışmalar yürüten Nilüfer Mahalle Komiteleri’ni ve Nilüfer Kent Konseyi Çalışma Grupları entegrasyon sürecini konuşmak için, 6-7-8 Şubat 2015 tarihlerinde Ağva’daydık. Mahalle Komiteleri işleyiş yönergesi, çalışmaları, süreci ve Nilüfer Kent Konseyi gruplarıyla birlikte verimliliği artırmak için neler yapılabilir konuları üzerinde konuşmak için yeniden yapılanma kampı gerçekleştirdik.

Nilüfer Kent Konseyi çalışanları, yürütme kurulu üyeleri ve grup başkanlarıyla birlikte gittiğimiz kampta, Yatırım Planlama Alanında Kilit Uzman Sinan Özden ve Stratejik Planlama Kıdemli Uzmanı Sezin Üskent, deneyimleriyle bize eşlik ettiler. Eğitmenlerimizle birlikte üç gün süren toplantının ilk gününde, tanışma ve sunumların ardından toplantıdan beklentiler konuşuldu.

İkinci gün de, Nilüfer Kent Konseyi Çalışma Grupları’nı Mahalle Komiteleri’ne nasıl entegre edebiliriz üzerine konuşarak, workshoplarla birlikte bir yol haritası oluşturuldu. Toplantının üçüncü gününde ise, ilk iki günün değerlendirmesinin yapılmasının ardından, çıkan yol haritası üzerinde fikir birliği sağlayarak kampımızı verimli bir şekilde sonlandırdık.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…