Toprak Ana Günü
10.12.2015
13:00

'10 Aralık Toprak Ana Günü' Çatalağıl'da kutlandı.

Nilüfer Kent Konseyi Kırsal Alan Çalışma Grubu, Nilüfer Belediyesi ve Çatalağıl Kadın Derneği ortaklığında düzenlenen Toprak Ana Günü Çatalağıl Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Çatalağıl Mahalle Muhtarı Celalettin Boran, Nilüfer Kent Konseyi Kırsal Alan Çalışma Grubu Başkanı Emre Karagöz ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu'nun açılış konuşmalarıyla başlayan etkinlik, 'Tarladan Sofraya Üretici Forumu' ile devam etti.

Nilüfer Kent Konseyi Kırsal Alan Çalışma Grubu Başkanı Emre Karagöz'ün moderatörlüğünü yaptığı Tarladan Sofraya Üretici Forumu'nda Çatalağıl Mahallesi sakinlerinden Ertan Ateş 'Kırsalda sebzecilik', Osman Özder 'Et ve süt üremi', Sadi Öztürk 'Üreticilerinin sorunları', Çatalağıl Kadın Derneği'nden Özlem Süslü ve Hikmet Boran 'Yerel yemekler ve ot çeşitliliği' konularında bilgiler verdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey konuşmasının ardından, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Şazi Çavuşoğlu ve Genel Sekreter Elvan Atay'la birlikte konuşmacılara teşekkür plaketi takdim etti.

Çatalağıl Kadın Derneği'nin ikramlarının ardından etkinlik Roman Orkestrası'nın şarkılarıyla sona erdi

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…