OETP'de kontrol zamanı
20.02.2016
13:00

Nilüfer Kent Konseyi koordinatörlüğünde 2013 yılında hayata geçirilen ve çok sayıda paydaşın ortak bir hedef doğrultusunda bir araya gelerek katkı verdiği 'Oyun Engel Tanımaz Projesi’nde bugün, çocuklar park alanını ziyaret ettiler.

Ekim 2013’te faaliyetlerine başlanan projede Nilüfer Belediyesi Engelliler Hizmet Birimi 'Bizim Ev'den 6 özel gereksinimi olan çocuk ile Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi’nden 24 çocuk, uzun soluklu bir eğitim programının sonucunda aynı zamanda kullanıcısı da olacakları engelli ve engelsiz çocukların bir arada oynayabileceği bir oyun parkı tasarladılar. Projenin paydaş kurumların katkıları ile teknik altyapısının oluşturulmasının ardından Nilüfer Belediyesi tarafından tahsis edilen arsa üzerinde temeli atılarak yapımına başlanan ve hali hazırda inşaatı devam etmekte olan oyun parkının Nisan ayında kullanıma açılması planlanmaktadır.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…