Gölyazı'da Uçurtma Şenliği
08.05.2016
12:00

Gölyazı'da Uçurtma Şenliği

Nilüfer Belediyesi 15. Uluslararası Spor Şenlikleri kapsamında Nilüfer Kent Konseyi’nin organize ettiği ‘Uçurtma Şenliği’ Gölyazı Zambaktepe’de gerçekleştirildi.

Zambaktepe’de gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği’ne çok sayıda uçurtma sever katıldı. Bu yılın Yaşar Kemal yılı olması ve yazarın uçurtmaları çok sevmesinden dolayı şenlik Yaşar Kemal konseptiyle gerçekleşti. Rafet Özalp eğitmenliğinde düzenlenen uçurtma yapım atölyesinde uçurtma yapan ya da kendi uçurtmalarıyla alana gelen vatandaşlar doyasıya uçurtma uçurdular. Şenliğin sonunda her yıl olduğu gibi el emeği, uçurtmanın yüksekliği ve uçurtmanın güzelliği kategorilerinde değerlendirilen uçurtmalar jüri tarafından incelendi. Yarışma sonucunda kriterlere uygun bulunan uçurtmalar ödüllendirildi. Uçurtma severler madalyalarını, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'den aldılar. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ise Eğitmen Rafet Özalp'e plaket takdim ederek değerli katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…