Ulaşım zamları geri alınsın!
19.11.2016
14:00

Bileşeni olduğumuz Bursa Demokrasi Güçleri olarak bugün Osmangazi Metro İstasyonu'nda ulaşım zamlarıyla ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdik.

Bursa Demokrasi Güçleri adına açıklamada bulunan İbrahim Mart, “Bursa Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz hafta toplu taşımada aktarma ücretlerine zam yapmıştır. Zamla birlikte 2014’ün aynı döneminde 0,85 TL olan indirimli bilet ücreti 1,75 TL’ye, 1,25 TL olan tam bilet ücreti de 2,60 TL’ye çıktı. Anlaşılan bu zamlarla öğrencinin, dar gelirlinin kısaca emekçi halkın cebinden şirket ciroları arttırılmaya çalışılmaktadır. Altepe, her yağışta göle dönen yolarıyla, ulaşım karmaşası ve yetersiz altyapısıyla Bursa’nın içler acısı halini düzeltmek yerine, yandaşa rant yaratmaya yönelik makyaj çalışmalarıyla yalnızca kentin vitrinini düzenlemeye çalışıyor” diyen Mart yatırımların plansız ve hesapsız şekilde yapıldığını söyleyerek, sözde ulaşım yatırımlarının Bursa’ya bir şey katmadığını belirtti.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…