15. Olağan Genel Kurul
23.12.2016
14:00

Nilüfer Kent Konseyi 15. Olağan Genel Kurulu Konak Kültürevi’nde gerçekleşti. Toplantıda, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından FSM Bulvarı’nda uygulanacak proje için görüş ve öneriler dile getirildi.

Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp’in Kent Konseyi’nin amacı ve çalışmaları hakkında bilgi verdiği konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Divan Kurulunu Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi Eş Başkanı Hande Nur İpek, Nilüfer Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Gül Sayan Atanur ve Makine Mühendisleri Odası Ulaşım Komisyonu Başkanı Selçuk Yıldırım oluşturdu. Toplantıya Mahalle Komiteleri üyeleri, meslek odaları temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Nilüfer Belediyesi Ulaşım Danışmanı Emel Yorulmaz yaptığı sunumda ‘Nilüfer Belediyesi olarak amacımız, FSM Bulvarı’nı mümkün olduğunca araç trafiğinden arındırıp, toplu taşıma, bisikletli ulaşım, raylı sistem uygulamaları ve çağdaş bir görünümle, önce insan anlayışıyla tasarlamak’ diyerek bulvarın fiziki yapısı ve hazırlanan proje hakkında bilgiler verdi. Sunumun ardından, TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa İl Temsilcisi Necla Yörüklü, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Bursa Şube Başkanı İbrahim Mart, Barış Mahalle Komitesi, Cumhuriyet Mahalle Komitesi, Esentepe Mahalle Komitesi, Fethiye Mahalle Komitesi ve İhsaniye Mahalle Komitesi üyeleri ile FSM DER temsilcisi Turgay Güler söz alarak projeyle ilgili görüşlerini belirttiler. Genel Kurul katılımcıların görüş ve önerilerinin ardından son buldu.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…