Kapasite artışına hayır!
23.02.2017
14:00

Kuruçeşme Mahallesi'nde yapılması planlanan Kalker Ocağı, Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halkı bilgilendirme toplantısı çevreciler tarafından protesto edildi.

Danış Yapı şirketi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'ne yapılmak istenen Kalker Ocağı, Kırma - Eleme Tesisi Kapasite Artışı projesi ile ilgili halkı bilgilendirme toplantısı, Kuruçeşme ve çevre mahallelerden halk katılımı olmadığı halde usülsüz bir şekilde gerçekleştirilmek istendi. Şirket çalışanları ve bakanlık yetkililerinin toplantıyı yapılmış gibi göstermeleri sonrası çevreciler, yaşamlarını tehdit edecek maden ocağı kapasite artırımı projesine karşı mücadelede kararlı olduklarını belirterek kurum temsilcilerinin bilgilendirme toplantısı yapmasına karşı çıktılar. Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Mahalle Komiteleri Koordinatörü Şazi Çavuşoğlu, Kırsal Alan Çalışma Grubu üyeleri ve DOĞADER gönüllülerinin katıldığı eyleme Kayapalı kadınlar da destek verdi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…