Cephanelik bölgesine dokunma!
20.04.2017
15:00

Cephanelik Bölgesiyle ilgili son gelişmeleri öğrenmek için muhtarlarla birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'na katıldık.

Toplantıya katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 'Buradaki amacımız orada asla bir yapı yapılmaması, bölgenin doğal haliyle kalması, bunun için kesinlikle doğru bir yer değil. Daha önce bölge için birçok teklif geldi ve reddettik, oranın doğal bir alan olarak kalmasını sağladık. Sizden de aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyoruz.' dedi. CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ ise, Nilüfer Mahalle Komiteleri aracılığıyla, Cephanelik bölgesine dokunma diyen mahalle sakinlerinin başlattığı imza kampanyasından bugüne kadar 1770, change.org üzerinden de 3186 adet imza toplandığını belirtti.

Toplantıya Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, Nilüfer Mahalle Komiteleri Koordinatörleri Şazi Çavuşoğlu, Atlıhan Öğe, Kültür Mahalle Muhtarı Mustafa Göker ve Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk katıldılar.

İmza kampanyamıza destek olmak isterseniz aşağıdaki linki tıklayarak imzacı olabilirsiniz.

https://www.change.org/p/nil%C3%BCfer-cephanelik-b%C3%B6lgesi-ne-dokunma?recruiter=100857150&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebook_responsive&utm_term=des-lg-no_src-no_msg

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…