Gençlik Meclisi Genel Kurulu
18.05.2017
13:00

Gençlerin katılımcı yönetim anlayışı ile, karar mekanizmalarında, sosyal ve kültürel faaliyetlerde etkin olmaları, kent sorunları ve insan hakları gibi konularda görüşlerini belirtmeleri ve gençler arasında farkındalık yaratmak amacı ile faaliyet gösteren Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin yeni dönem eş başkanları belli oldu.

Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi 5. Seçimli Genel Kurulu, Nilüfer Kent Konseyi’nde gerçekleşti. Genel Kurul, Eş Başkanlar Hande Nur İpek ve Berk Kaya’nın faaliyet raporu sunumuyla başladı ve Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp ve Genel Sekreter Elvan Atay’ın konuşmalarıyla devam etti. Genel Kurul, yeni başkan adaylarının belirlenmesi ve oylamayla devam etti. Yeni yönetime aday olan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı, yapılan oylamayla eş başkan olarak seçildiler.

Başkanlık görevini Hande Nur İpek ve Berk Kaya’dan devralan Zeliha Çürüksulu ve Mehmet Avcı, genel kurula katılan ve destekleyen herkese teşekkür ettiler. Genel Kurul sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ve Nilüfer Kent Konseyi Başkanı Fehmi Enginalp, geçmiş dönem eş başkanları ve yürütme kuruluna emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, yeni yürütme kuruluna da başarılar diledi.

Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…