MAHALLE HAKKINDA

Nilüfer’e 2009 Yerel Seçimleri’nden sonra bağlanan Büyükbalıklı Mahallesi, Nilüfer Belediyesi tarafından geçen sürede birçok hizmet aldı. Büyükbalıklı’da halkın talepleri doğrultusunda bin 460 metre asfalt kaplama, 367 ton asfalt yama çalışması yapıldı. Okul binasının tadilatı ve bahçe düzenlemesi yapılırken, mahalledeki caminin de çatısı yenilendi ve boyası yapıldı. Muhtarlık binasının da bakım ve onarımını yapan Nilüfer Belediyesi gelen talepler doğrultusunda üst katı da Kur’an kursu olarak düzenledi.

Bölgede ayrıca imar planı çalışması da yapıldı ve şuyulandırma işlemleri tamamlandı. Büyükbalıklı yakın zaman içerisinde tapularına kavuşacak.

Bölgede, gençlerin sporun içerisinde daha fazla yer alması için çalışmalar yapan Nilüfer Belediyesi, halı saha yapıp halkın hizmetine sunarken, Tarım ve Hayvancılık Bürosu da toprak analizi ve gübreleme çalışmaları yaparak halkı bilinçlendirdi.

Kadınlara yönelik eğitimlerin devam ettiği Büyükbalıklı’da ilçe genelinde yürütülen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” ve “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projeleri de hayat bulurken, mahallede gezici sinema gösterimleri de gerçekleştirildi.

Büyükbalıklı İlkokulu’na Atatürk köşesi yaptırılmıştır.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Büyükbalıklı Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…