MAHALLE HAKKINDA

Görükle Dumlupınar Mahallesi kuzeyde Fevzi Çakmak Caddesi, doğuda Atatürk Caddesi, güneyde İzmir Yolu, batıda İrfaniye tapulama sahası sınır olacak şekilde yeniden düzenlendi ve ismi Dumlupınar Mahallesi olarak değiştirildi.

10 bini aşkın nüfusuyla Görükle bölgesinde önemli bir yer tutan Dumlupınar Mahallesi’ne Nilüfer Belediyesi tarafından 32 bin 422 metre asfalt, 5 bin 613 ton asfalt yama,11 bin 773 metre yol açma, 13 bin 806 metre tretuvar ve 10 bin 690 metre bisiklet yolu yapıldı.

Halı saha projesinin tamamlandığı bölgede okulların bahçe düzenlemeleri de yapıldı. Yeraltı çöp konteynır sistemi projesinin uygulandığı Dumlupınar’da eskiyen cami korkulukları da yenilendi. Bölgede Atatürk Caddesi Cephe Sağlıklaştırma, Cevizlik Camii üzeri park ve koşu yolu yapımı, Dumlupınar Muhtarlık Binası da halihazırda devam eden projeler arasında.

Nilüfer genelinde yürütülen “Nilüfer’de Kadın Hayata Yakın” ve “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projeleri de Dumlupınar’da da hayat buldu. Ayrıca Görükle bölgesinde yaklaşık 2 bin kişi Nilüfer Belediyesi’nin iftar sofralarında bir araya geldi.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Üretici Pazarı açıldı
Dumlupınar Mahalle Komitesi toplantısı
Dumlupınar MK'ya geri dönüşüm bilgilendirmesi
Dumlupınar Mahalle Komitesi ilk toplantısını bugün yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…