MAHALLE HAKKINDA

Tarım ağırlıklı bir mahalle olan Fadıllı’da Nilüfer Belediyesi çiftçileri yalnız bırakmadı. Tarım ve Hayvancılık Bürosu ekipleri bölgede daha bilinçli çiftçilik yapılabilmesi için toprak analizi ve gübreleme çalışması yaptı.

1 km yol bakım onarımı, 810 metrekare parke, 210 metre bordür temini sağlanan Fadıllı’da ayrıca yeni mezarlık içine 350 metrekare parke yol çalışması, 91 ton asfalt yama çalışması yapıldı. Sokaklara 3 bin 500 metrekare beton parke döşenen Fadıllı’da çocuk oyun alanı düzenlemesi ve oyun grubu montajı da gerçekleştirildi; ayrıca cami WC onarımı ve şadırvan yapıldı.

Fadıllı sınırları içerisinde 20 dönüm alanda gerekli toprak dolguları ve malzeme serme işlemleri yapılarak yamaç paraşütü alanı da oluşturuldu.

Nilüfer genelinde yürütülen “Nilüfer’in Çocukları Sanatla Büyüyor” projesi Fadıllı’da da hayat bulurken, mahalle sakinleri gezici sinema gösterimlerinin yanı sıra Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koro konserleri ve halk dansları gösterileriyle de kültür ve sanatla buluşuyor.

YÜRÜTME KURULU
ALINAN KARARLAR
HABERLER
Şadırvan kaldırılmayacak
Fadıllı Mahalle Komitesi ilk toplantısını yaptı.
Sosyal Medya’ da bize katılmayı unutmayın !
Nilüferli olmanın ayrıcalığını yaşamak, etkinliklerimizden haberdar olmak ve üyemiz olmak isterseniz lütfen e-posta adresinizi yazınız…